Димна, ніжна та соковита качка, яка доводиться до ідеального смаку продовж 6 годин у смокері. Подається з горіховим соусом бажа та сливовим. Запечені яблука завершують цей витончений смаковий ансамбль.
900г
Димна, ніжна та соковита качка, яка доводиться до ідеального смаку продовж 6 годин у смокері. Подається з горіховим соусом бажа та сливовим. Запечені яблука завершують цей витончений смаковий ансамбль.
900г
Кавказька страва з рису, яловичини, цибулі, зелені та спецій, загорнутих у виноградний лист та запечена в духовці.
Подається з соусом із мацоні та часнику
Кавказька страва з рису, яловичини, ци...
Кавказька страва з рису, яловичини, цибулі, зел...
Димна, соковита та дуже ніжна свиняча грудинка, яка готується протягом 8 годин у смокері. Має апетитну скоринку й подається з пікантним BBQ соусом, який доповнює страву. Гарнір із солоних огірочків і цибулі додає освіжаючого контрасту.
Димна, соковита та дуже ніжна свиняча ...
Димна, соковита та дуже ніжна свиняча грудинка,...
Соковиті й ніжні яловичі реберця, приготовані у смокері впродовж 8 годин. Подаються з ожиновим соусом маквалі, який додає страві вишуканий ягідний аромат і приємну кислинку. Ідеальний вибір для поціновувачів м’яса з особливим акцентом.
Соковиті й ніжні яловичі реберця, приг...
Соковиті й ніжні яловичі реберця, приготовані у...